Ce spun pacientele noastre ....

Cabinetul nostru a realizat foarte multe performante in domeniul sterilitatii primare & secundare, chist ovarian si mastoza fibrochistica si alte afectiuni ginecologice, toate acestea in decurs ultimilor ani.

Citeva din pacientele noastre s-au oferit sa-si exprime multumirile fata de cabinetul nostru, dar mai ales D-nei Dr. Gayabazar Sarantuya.

Nicoleta T., 28 ani,cu Dg: Sterilitate secundara, Uter cicatriceal, Ovarele micropolichistice. Dupa 9 ani de incercari cu tratamente de sterilitate esuate, ea vine la clinica noastra. In urma investigatiei efectuate de d-na doctor Sarantuya, i s-au efectuat tratamentele corespunzatoare timp de un an si jumatate, si stimularea ovulatiei (prima incercare), astfel in anul 2002 obtine o sarcina, nascind prin Cezariana un baiat sanatos de 3.2 kg. In 2005 vine pe lume si al doilea copil, o fetita sanatoasa de 3.3 kg.

"Nu pot incepe altfel decat aducand multumiri doamnei doctor Sarantuya Gayabazar. Totul a inceput cu o durere, o recomandare si o vizita la cabinet unde am gasit intelegere si profesionalism. Dg: STERILITATE SECUNDARA SI OVARE MICROPOLICHISTICE. Dorind foarte mult sa avem un copil am urmat tratamentul indicat de d-na doctor si in plus, cel cu "Diane 35" timp de 6 luni, dupa care mi s-a efectuat stimularea hormonala. Dupa 9 ani de asteptari, si doua sarcini pierdute (una in urma unei infectii agresive prin operatie cezariana), in primavara anului 2003 am aflat mult asteptata veste. In septembrie am nascut un baietel de 3.2 kg, sanatos, si dupa parerea tuturor, si foarte norocos. Fiind un medic extraordinar si un om de exceptie, oferind nu numai indrumare de specialitate ci si implicare sufleteasca, traind alaturi de noi toate emotiile celor aproape trei ani de cand am intrat prima data in cabinetul d-nei doctor, nu pot decat sa-i aducem inca o data, si pe aceasta cale, multumirile si recunostinta noastra, pentru bucuria de a fi parinti, ca si pentru bulgarele de soare care ne-a ajutat sa ne inveseleasca viata. Daca aveti nevoie de acelasi ajutor nu ezitati sa luat legatura cu d-na doctor. Nicoleta T."

Oancea N., 23 ani, cu Dg: Sterilitate primara, Ovarele micropolichistice bilaterale, Chistectomie bilaterala in antecedente. Dupa 5 ani de incercari zadarnice, vine la clinica noastra. In antecedente a avut 2 operatii pe ovare (chistectomie stinga si dreapta). D-na doctor i-au aplicat tratamente de sterilitate timp de doi ani si jumatate. In 2001 a facut laparoscopie cu scop diagnostic si tratament, in urma acestuia, dupa doua incercari de stimulare a ovulatiei, a obtinut sarcina, nascind un baiat perfect sanatos de 3.5 kg pe cale naturala in 2002.

"O data cu ziua in care am cunoscut-o pe D-na doctor Sarantuya, am simtit ca viata mi se va schimba, si chiar asa o fost. Ea mi-a zis de la inceput ca perioada ce va urma cu acest tratament de sterilitate va fi o perioada care va necesita multa rabdare si sacrificiu din partea ambelor parti, deoarece Dg-ul meu era unul extrem de greu de rezolvat. Ea mi-a daruit acest copil pe care il doream de mult. Va multumesc trei suflete pentru ce ati realizat, Oancea N."

Roxana L., 23 ani, cu Dg: Sterilitate secundara, Oligomenoreea, Ovarele micropolichistice. Timp de 4 ani a facut tratamente de sterilitate, dar degeaba. Vine la clinica noastra. In urma a 5 luni de tratamente si 3 luni consecutive de Inductii ale ovulatiei, a obtinut o sarcina normala in 2005, urmand sa nasca in aprilie 2006.

"De cind aveam 19 ani, mi-am dorit sa am un copil. Timp de 4 ani am colindat spitalele, trecind de la un doctor la altul, dar la urma am ajuns la concluzia ca am cheltuit timp si bani degeaba, pentru ca Dg-ul meu era unul dificil de rezolvat. Am cunoscut-o pe D-na Doctor prin intermediul prietenei mele care era deja pacienta dansei, si mi-a recomandat-o. Acum astept cu nerabdare sa tin in brate aceasta minune pe care o visez de 4 ani. Va multumesc din tot suflet d-na doctor, Roxana L."

C. Doina, 37 ani, cu Dg: Sterilitate primara, Metro-Anexita bilaterala. In urma tratamentelor consecutive timp de 3 luni efectuate la noi in clinica si primei stimulari de ovulatie a obtinut o sarcina, nascind un baiat sanatos de 2.6 kg, o nastere prematura. Astfel ea a nascut pentru prima oara dupa 15 ani de tratamente zadarnice.

"15 ani este o perioada imensa pentru o femeie, care inca nu a avut bucuria de a avea un copil. Eu am suferit toti acesti ani din viata, ani care m-au facut sa pling si sa sufar privind alte mame cu copii in brate. Renuntasem la ideea ca voi avea vreodata un copil. Dar mi-am zis si m-a indrumat sotul meu sa incerc si tratamentul d-nei doctor Sarantuya. Dupa aproape 4 luni, am primit vestea cea mare ca am ramas insarcinata. A fost o veste care m-a intinerit cu 15 ani. Nici pina acum nu-mi vine sa cred ca ma joc cu copilasul meu drag, ca-i dau sa manince, ca-l tin in brate. Il iubesc enorm de mult. Copilul acesta este viata mea. Va multumesc ca mi-ati reinviat bucuria de a fi mama, Doina C."

Gabriela S., 37 ani, cu Dg: Sterilitate primara, Disfunctie ovariana, Uter fibromatos. Dupa 7 ani de tratamente insistente , aude de clinica noastra. Dupa 3 stimulari de ovulatie consecutive, a ramas insarcinata, nascind un baiat sanatos in noiembrie 2005.

"Nu cred ca exista cuvinte de lauda pentru aceasta doctorita, care prin talentul ei desavirsit face atitea minuni, zic minuni pentru ca sunt minuni, a readus zimbetul disparut pe buzele atitor femei, a adus la lumina razele bucuriei cufundate in intuneric. Eu si cu bebelusul meu suntem martori la aceasta minune. Gabriela S."

Mihaela V., 27 ani, cu Dg: Infectie cu toxoplasmoza, Disfunctie ovariana, Sterilitate secundara.In antecedente a avut o sarcina oprita in evolutie. Dupa 4 ani de incercari zadarnice in alte parti, d-na doctor i-a oferit tratamente timp de 1 an, si 2 inductii a ovulatiei, a obtinut o sarcina, nascind un baiat sanatos in 2005 de 3.2 kg pe cale naturala.

"Nu este nimic mai presus decit zimbetul si bucuria unui bebelus. O fiinta atit de mica si inocenta, o binecuvintare a Domnului. Prin mina d-nei doctor Sarantuya, am primit aceasta binecuvintare, o binecuvintare care m-a tinut 4 ani departe de orice speranta. Dumnezeu sa va binecuvinteze, pe dumneavoastra cit si pe toate femeile care inca n-au fost binecuvintate cu acest dar ... un copil, Mihaela V."

Magdalena A., 27 ani, cu Dg: Sterilitate secundara, Ovarele micropolichistice, Uter cu retroversioflexie fixata. Dupa 5 ani de incercari zadarnice, vine la noi. In urma tratamentelor corespunzatoare timp de 4 luni si o stimulare a ovulatiei a obtinut o sarcina, nascind prin Cezariana un baiat sanatos de 3.4 kg in 2005.

"Tocmai primisem un rezultat de sarcina in care eram iarasi dezamagita. Eram cu sufletul la pamint, pina cind intr-o zi mama mea ma ia cu dinsa la o clinica in care dau ochii cu o tinara doamna doctorita. Era straina, dar nu mi-a pasat. Pierdusem orice speranta, incit nu mai conta la ce doctor sau la ce spital ma duc. Dar acest medic strain mi-a schimbat complet viata. M-a facut sa inteleg ca merita sa lupt pentru acest copil care intirziua sa vina. Pe aceasta cale ii multumesc d-nei doctor Sarantuya, caruia ii datorez o viata, ii multumesc pentru tratamentele cu care m-a tratat, dar in acelasi timp ii multumesc si mamei mele care a luminat calea care m-a dus la aceasta doctorita straina, D-na Doctor Sarantuya. Va multumesc, Magdalena A."

Adriana O., 34 ani, cu Dg: Distrofie ovariana, Sterilitate secundara. Dupa 9 luni de tratamente corespunzatoare, are loc o stimulare de ovulatie, in urma caruia obtine o sarcina, nascind normal un baiat sanatos de 2.6 kg in martie 2006. Dupa 6 ani de incercari in alte parti, in doar 9 luni detratament a d-nei doctor ea naste primul ei copil.

"Ce respect eu cel mai mult la D-na doctor este rabdarea cu care isi trateaza pacietele. Chiar daca timpul trecea, dinsa era optimista si parca stia ca totul se va termina cu bine. Asa s-a intimplat cu mine, a avut rabdare si pina la urma am nascut acest copil minunat. Adriana O."

Marina B., 27 ani, cu Dg: Sterilitate secundara, Anexita bilaterala cronica BIP ( Boala inflamatorie pelvina). A pierdut 4 ani cu tratamente in alte parti in zadar, dar dupa 5 luni de tratamente corespunzatoare la clinica noastra a ramas insarcinata, nascind o fetita sanatoasa in august 2005, de 3.5 kg.

"Am ramas uimita cind am auzit ca am ramas insarcinata. Nu-mi venea sa cred ca urma sa am un copil, un copil atat de dorit, un copil atit de visat. Ii multumesc d-nei doctor pentru ca mi-a daruit acest copil, ii multumesc din suflet. Marina B."

Constantina M., 27 ani, cu Dg: Metroanexita bilaterala, Sterilitate secundara. Dupa 3 ani de incercari insistente de a avea un copil, dar esuate in alte clinici, d-na doctor in urma a celor 6 luni de tratamente corespunzatoare, d-na Constanta M. obtine o sarcina, ce evolueaza normal acum fiind in luna a 6-a.

"Vreau sa-i multumesc d-nei doctor pentru rabdarea si seriozitatea de care da dovada atunci cind e vorba de un caz dificil ca al meu. Stiu ca dansa a avut si cazuri precedente pe care le-a rezolvat cu multa rabdare si a pus mult suflet in ceea ce face. Va multumesc pentru acest copil, dar si pentru multele femei care au trecut prin mina dumneavoastra, Constantina M."

Florina B., 24 ani, cu Dg: Infectie cu chlamydia, Metro-Anexita bilaterala. In antecedente 2 saricini oprite in evolutie. In urma tratamentului urmat la clinica noastra, timp de 4 luni, a obtinut prima sarcina, nascind un baiat sanatos de 3.6 kg. Dupa 1 an si jumatate dinsa naste al-II-lea baiat prin Cezariana.

"Din clipa in care am cunoscut-o pe d-na doctor am simtit o caldura in ochii si miinile ei, parca am stiut ca imi voi opri drumul meu in cautarea copilului la aceasta tinara d-na doctorita. Si nu m-am inselat. Acum nu am un copil, ci am doi. D-na doctor sunteti cu adevarat o binecuvantare. Florina B."

Acestea sunt doar citeva din pacientele care au cunoscut bucuria de a avea un copil, bucuria de a cunoaste un vis care nu credeau ca o sa-l aiba vreodata.

Cateva cazuri de tumoara de sin rezolvate la clinica noastra:

Rodica R., 43 ani, cu Dg: Mastoza fibrochistica, Uter fibromatoz, avind o formatiune bine delimitata, aproximativ 5-6 cm mobil, cu consistenta dura, pe cadranele supero-extern al sinului drept. In urma tratamentelor ca atare la clinica noastra, timp de 2 luni a disparut formatiunea respectiva la sinul drept. Dupa tratamentul a efectuat o mamografie, si verificarea testelor CA15-3; estradiol au fost in limite normale.

"Cind am descoperit ca am acesta tumoara, ca orice femeie am intrat in panica. Nu stiam ce sa fac. Dintr-o data viata mea s-a transformat intr-un sir de zile chinuitoare. Eram cazuta psihic. Am slabit enorm de mult. Cu o mica raza de speranta m-am dus la d-na doctor Sarantuya, prin recomandarea unei bune prietene. Din ziua in care am inceput tratamentul parca am simtit ca incep din nou o speranta, o noua viata. Imi crestea moralul de fiecare data cind mergeam la d-na doctor, iar dupa 2 luni mi-am recapatat din nou bucuria de a trai ca o persoana sanatoasa. Rodica R."

Angelica M., 32 ani, cu Dg: Boala inflamatorie pelvina, Sindrom aderential, Chist ovarian sting. In antecedente 2 sarcini extrauterine, una chistectomie ovariana. La consultatie, s-a depistat o formatiune dura si sensibila, aderenta pe uter circa 7-8 cm. In urma tratamentelor efectuate la clinca noastra, s-a rezolvat chistul ovarian.

"Vreau sa va multumesc d-na doctor pentru caldura cu care va consultati pacientele, pentru increderea pe care le daruiti, pentru profesionalismul meseriei pe care o practicati. Va multumim ca ati venit in Romania pentru a ajuta femeile lipsite de speranta, pentru ca da-ti o picatura de bucurie in sufletele multor familii.Dumnezeu sa va binecuvanteze, Angelica M."

Acestea sunt doar cateva din cazurile rezolvate la CMI Dr. Gayabazar Sarantuya.

 

 

  Follow us on

 

Planifica o programare ...

 

A value is required.Minimum number of characters not met.Exceeded maximum number of characters.

A value is required.Minimum number of characters not met.Exceeded maximum number of characters.

A value is required.Minimum number of characters not met.Exceeded maximum number of characters.

A value is required.Minimum number of characters not met.Exceeded maximum number of characters.

A value is required.Minimum number of characters not met.Exceeded maximum number of characters.

A value is required.Minimum number of characters not met.Exceeded maximum number of characters.Invalid format.

A value is required.Invalid format.

A value is required.Invalid format.

 Exceeded maximum number of characters.


Orar zilnic:

Luni, Miercuri, Vineri: 09:00 - 15:00

Marti, Joi: 14:00 - 19:00

Sambata: numai urgente

Consultatiile se fac numai cu programare !!!


 

 

  "Am ramas uimita cind am auzit ca am ramas insarcinata. Nu-mi venea sa cred ca urma sa am un copil, un copil atat de dorit, un copil atit de visat. Ii multumesc d-nei doctor pentru ca mi-a daruit acest copil, ii multumesc din suflet. Marina B."  
 

HomeDespre noiServiciiTestimonialeInfo MedicalContact